Hoe ouder de mannen, hoe kleiner de ****

Op woensdag ging ik naar de spa. Zo eentje waar iedereen naakt loopt weetjewel en aangezien het voor mij de eerste keer was, vond ik het heel spannend. Hoe zou het zijn en wat zou ik zien? Ik had een dagje spa van mijn lieve vriendin Lone gekregen voor mijn verjaardag. Zij weet als geen ander dat mijn jonge uitziende lichaam stiekem de kuren heeft van een verrotte bejaarde die elke x haar heup terug moet duwen op haar plek.

Zo pakte ik samen met Lone woensdag de brommer op weg naar een dagje ontspanning. Eenmaal aangekomen kreeg ik bij het openen van de kleedkamer deur al 4 blote billen te zien. Deze 4 witte billen gaven mij al een goede indruk van wat mij te wachten stond. Lone en ik moesten lachen. Ik lachte van de zenuwen, Lone lachte om mij en gaf mij een grijns die zei ‘ bereid je maar voor ‘. Zij had dit al vaker gedaan dus voor haar was het niets nieuws. Zij had alle soorten en maten tieten, billen, piemels en poenies al gezien. Nadat we onze spullen in de kluis hadden gestopt en ik snel mijn badjas aan had gedaan, stapten wij een wereld binnen waar kleding geen toevoegde waarde had.

Aan het begin was het wennen. Veel mensen liepen zonder schaamte naakt rond maar er waren er ook veel die zoals ons met een badjas over de gangen liepen. (Gelukkig, ik viel niet buiten de boot) We keken onze ogen uit, niet alleen omdat er zoveel verschillende sauna’s waren maar ook omdat er zoveel verschillende soorten mensen waren.

Ronde billen, hangende billen, ongelijke billen, hangende tieten met enorme tepels, strakke tieten waar we de tepels niet van konden vinden, piemels die eruit zagen als knakworstjes, piemels die eruit zagen als gerimpelde slurven en piemels zo groot dat we het liefst weg wilden rennen omdat we bang waren dat zelfs bij een verkeerde beweging op 20 meter afstand deze ons toch nog op een plek kon raken en stiekem ergens naar binnen zou schieten ookal was het onmogelijk dat deze ergens zou passen. Ja, dat was mogelijk met al dat gewater en gezweet.

Lone en ik maakte er een missie van om elke sauna in te gaan die er was en dit lukte ons dan ook bijna. Omdat wij overal kwamen, kwamen wij dan ook tot de ontdekking dat wij eigenlijk wel een van de jongste ‘ stellen ‘ waren. En als je jong bent, let je op oude dingen. Iedereen weet, wij ook dat naarmate je ouder wordt alles gaat hangen, verzakken, verplaatsen en dat veel veranderd van formaat. Wij wisten echter niet dat het zo erg kon veranderen van formaat. Hoe ouder de mannen hoe meer hun piemels veranderen in kleine bifi worstjes. Het was echt teleurstellend om te zien en dan zeggen ze dat mannen mooier oud worden… Ik kon nog leven met het feit dat wij vrouwen lelijk oud worden, we konden dan in ieder geval troost zoeken bij de mooie oude man, maar die bestaat dus NIET! Datgene waarmee we ons later moeten troosten verdwijnt dus vind ik het steeds minder raar als oudere op zoek gaan naar iets jongs. Jongere hebben tenslotte geen idee, net zoals ik en Lone. Heerlijk dagje spa, puur genieten en iedereen komt hier voor zichzelf, dat is wat wij jonge naïevelingen dachten. Tegen het einde van de dag had ik het gevoel dat een eng baardig mannetje ons aan het volgen was, maar nee het was vast toeval dat hij zo verwarrend heen en weer liep en vervolgens dezelfde kant op ging als ons, dat is wat ik tegen mezelf zei. Van het zwembad, naar de sauna, naar een of andere douche, naar nog een sauna en hij was er nog steeds! Ik fluisterde tegen Lone; ‘volgens mij volgt hij ons’. ‘JAAAAA DAT DACHT IK OOK, maar ik hoopte dat ik het me verbeeldde!’ Lone en ik konden er niet over uit, iedereen kwam hier toch voor zichzelf? Op het moment dat wij wegliepen deed het baardige mannetje alsof hij een sauna inging en keek nog snel om het hoekje om te kijken waar wij heen gingen. Ik gaf hem een blik die zei ‘waar the fuck ben je mee bezig vieze teringflikker dat je bent’, alleen ik wist niet of deze boodschap aankwam.
Verbazend liepen wij verder, verbeeldden we dit ons en zo niet hoelang was dit al aan de gang? ‘Hey daar is die weer’, zei Lone vol ontzag, maar hij liep snel de andere kant op. Ja, we wisten het zeker hij volgde ons. Er kwam een jongen naar ons toe die zei,’jullie verbeelden het je niet hoor, ze volgen jullie al de hele tijd en wachten constant waar jullie heen gaan. ZE?! ZIJN HET ER TWEE?!

Op dat moment werden Lone en ik heel boos en besloten er iets aan te doen. We hebben de vieze baardige man opgezocht en vonden hem bij een bubbelbad. We doopten onze handdoeken in het water zodat deze doorweekt waren, rolde ze vervolgens op en begonnen de man ermee te slaan. De man zijn huid werd steeds roder en hij schreeuwde van de pijn. Er kwamen onduidelijke sorry’s uit zijn mond, maarja… dat zou ik ook zeggen als ik geslagen zou worden met natte handdoeken. Na 5 minuten hevig slaan werden wij dan ook gepakt door de beveiliging en zijn we eruit gezet. Ja, ze gaven ons gelijk dat zulke mensen daar niet thuishoorden, maar dat we het ‘slaan’ beter aan hen konden overlaten. Aghh, hij had ze lesje in ieder geval geleerd.

Wij konden naar huis met toch nog een ontspannend gevoel en wij hadden dat vieze gevoel lekker van ons af geslagen. Ja, dit was zeker een geslaagde dag daar waren we zeker van.

p.s. wij hebben die vent niet echt geslagen hoor, maar in onze verbeelding ging het er wel zo aan toe. No worries, wij gooien alleen met liefde!

Leave a Reply