Challenge accepted! Perry x adidas city run

Een paar jaar geleden probeerde ik mijn leven te beteren door de sportieveling in mij op te roepen. Ik wilde wat fitter worden en begon daarom met fietsen op de hometrainer die in de slaapkamer stond van mijn ouders. Vervolgens ging ik hardlopen en daarna stapte ik over naar fitness. Ik fitness nu al een paar jaartjes, maar moet zeggen dat ik het rennen en dan vooral in de buitenlucht, soms wel mis. Dan denk je misschien, dan ga je toch weer rennen kind?! Echter heb ik anderhalf jaar geleden een knieblessure opgelopen (Patellofemoraal syndroom) en ben ik nu pas aan het herstellen. Met dit $%#^@ syndroom, durf ik het niet aan om gewoon maar ‘’effe’’ te gaan rennen. Maaaaaaaarrr het leuke is, is dat ik dit nu wel onder begeleiding kan gaan doen, waardoor ik het wat minder eng vind.

Elke 2 weken organiseert Perry sport en adidas een City Run onder begeleiding van trainers en specialisten. Het is zowel voor beginners en gevorderden! Tijdens de run krijg je tips en training ter verbetering van je looptechniek en uithoudingsvermogen (en ja dit is gratis).

Elke keer als je meedoet aan deze City Run, ontvang je een stempel zodat je kan sparen voor leuke items. Zo kun je bijvoorbeeld sparen voor een adidas shirt!

Het allerleukste vind ik zelf, dat als je het moeilijk vindt om in je eentje weer een start te maken, je er nu niet alleen voor staat. Dus ben jij aan het voorbereiden voor de marathon en kan je nog wel een extra training gebruiken, of wil je simpelweg ook weer beginnen met rennen. Dan kun je aansluiten bij de eerst volgende City Run op zaterdag 6 april. We verzamelen om 10:00 in de Perry store op de Hoogstraat.

Via deze link kun je je aanmelden op Facebook. Zie ik je zaterdag?

Leave a Reply